27 Март, 2017 19:44 985 0

И на 40, Тоти го умее (ВИДЕО)

  • тоти-
  • 40-
  • вечно млад-
  • видео-
  • воле

Принцът на Рим пак блести на тренировките на Рома

Ветеранът в състава на Рома Франческо Тоти все по-рядко записва официални срещи за тима си, но легендата на "вълците" продължава да доказва, че е от онези "вечно млади" футболисти.

Нападателят показа на по-младите си съотборници на какво е способен по време на тренировка на "джалоросите" в спортния център "Фулвио Бернардини".

Тоти комбинира със съотборник по ефектен начи, след което спринтира в търсене на удобна позиция, след което засече центриране и завърши акцията, опъвайки мрежата с блестящо воле. Още едно доказателство, че възрастта не може да заличи таланта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА