Last news in Fakti

28 Март, 2017 10:57 1 538 0

Дават Спас Русев на прокурор

  • русев-
  • прокурор-
  • управление-
  • незаконно-
  • левски

Дмитрий Косарев твърди, че Сините се управляват незаконосъобразно

Дават Спас Русев на прокурор - 1
Снимка: levski.bg

Спас Русев в качеството си на собственик на Левски бе да­ден на прокурор. Вчера Дмитрий Косарев, който преди вре­ме официално е поискал да пре­говаря за акциите на клуба и след това да вложи 10 милиона евро, е подал сигнал до Градския прокурор, в който хроноло­гично обяснява как се развива корес­понденцията му с Левски и твърди, че клубът се упра­влява незаконо­съобразно от Спас Русев.

Косарев е приложил различни документи, вклю­чително и списък с акционерите на клуба, както и раз­печатка от пар­тидата с актуал­ни вписвания на ПФК Левски в Тър­говския регистър, пише "Тема Спорт". Притесненията се базират и на офи­циално изказване на Русев, който заяви, че след като е минал одита на известна специализирана фирма "Левски е практически във фалит".

Прокурорите трябва да раз­следват факта, че Спас Русев като собственик на Левски не е поискал откриване на производ­ство по неговата несъстоятел­ност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА