Last news in Fakti

31 Март, 2017 16:34 1 977 5

Нова атака срещу Мария Шарапова

  • шарапова-
  • допинг-
  • завръщане-
  • стрицова

Барбора Стрицова с гневно изказване срещу рускинята

Нова атака срещу Мария Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Чехкинята Барбора Стрицова е поредната звезда от тенис средите, която се изказа изключително остро срещу Мария Шарапова. Бившата приятелка на Григор Димитров се завръща на корта в края на април, когато 15-месечното й наказание за употреба на допинг изтича. Реверансите към нея от организатори на различни турнири обаче станаха причина за вълна на недоволство от страна на останалите тенисисти, които не спират да я атакуват.

"Когато някой направи нещо подобно, трябва да бъде наказан. Но това е Шарапова, така че няма какво да очакваме. Лично аз съм шокирана от всичко, което се случва. Тя сбърка, а ще участва на всички турнири, в които и аз. Но... това е положението. Ако жребият отреди, ще изляза срещу нея на корта. Нямам избор.", каза Стрицова.

"Не мисля, че Шарапова има приятелки в тура. Аз със сигурност не съм й. Тя не говори с абсолютно никого, така че не мисля, че е странно", завърши гневната си атака чехкинята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Не мисля

    6 1 Отговор
    Шарапова е име и продава билети, вкарва реклами и налива телевизии на мачовете си - тая като стане на нивото на Шарапова да и се кланят всички, за да им рекламира стоката и да им присъства на турнирите, тогава да се обажда!
  • 3 Istina

    3 0 Отговор
    Злоба , страх и много завист!!!!!Никой не обича силните и можещите!!!
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Давай Маша. Мьi с вами! Держитесь крепче!
  • 5 баджанака

    1 1 Отговор
    Шарапова-допинг Серена-света вода ненапита ???