2 Април, 2017 10:12 815 0

ПСЖ разби Монако и спечели Купата

  • псж-
  • монако-
  • купата

Отборът на ПСЖ записа впечатляваща победа над намиращия се в отлична форма тим на Монако. Френският шампион попиля опонентите си с 4:1 и отново спечели Купата на лигата във Франция.

Юлиан Дракслер откри резултата още в 4-ата минута, но Тома Лемар изравни в 27-ата. Анхел ди Мария в 44-ата и Единсон Кавани в 55-ата и 90-ата минута обаче решиха всичко в полза на столичани.

Така за четвърта поредна година грандът от Парж прибира трофея от надпреварата във витрината си. Това е и рекорден 7-ми трофей за тима от турнира, докато Монако ще остане само с 1 отличие и вече 3 загубени финала в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА