Last news in Fakti

4 Април, 2017 14:26 1 102 0

Игуаин: Не очаквах чак толкова псувни

  • игуаин-
  • псувни-
  • наполи-
  • ювентус

Дадох много на отбора и града, заяви голмайсторът на Ювентус

Игуаин: Не очаквах чак толкова псувни - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на италианския шампион Ювентус - Гонсало Игуаин, заяви, че не е очаквал да бъде обиждан толкова много при завръщането си в Неапол. Ел Пипита за първи път излезе като противник на стадион "Сан Паоло" в неделното равенство 1:1 между домакините и "бианконерите" и през всички 90 минути се наслуша на всевъзможни нецензурни епитети по негов адрес. "Дадох много на този отбор и на този град. Не очаквах всички тези обиди", лаконичен беше Игуаин при завръщането в Торино.

През лятото той премина в Ювентус, след като хегемонът в Серия "А" плати освобождаващата му клауза от 90 милиона евро и премина тайни медицински прегледи в Мадрид. Аржентинският стрелец изкара общо 3 сезона в Наполи и със своите 91 гола в 146 мача, в това число 36 попадения в 35 срещи през миналия сезон, се превърна в любимец на тифозите.

Те обаче го намразиха за части от секундата след преминаването му в Юве. В сряда Игуаин отново ще трябва да играе на "Сан Паоло", тъй като "старата госпожа" гостува на Наполи в полуфинален реванш за Купата на Италия. Шампионите имат преднина от 3:1 след първия сблъсък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА