Last news in Fakti

6 Април, 2017 09:29 1 476 5

Димитър Пенев: Кои са тези ЦСКА 1948?

  • пенев-
  • цска-софия-
  • търг-
  • цска 1948

Като спечелят 10 трофея, тогава може да си помислят, че имат нещо общо с ЦСКА, добави легендата

Димитър Пенев: Кои са тези ЦСКА 1948? - 1
Снимка: БТА

Легендарният бивш треньор и футболист на ЦСКА и почетен президент на участника в Първа лига ЦСКА-София Димитър Пенев отправи критични думи към аматьорския ЦСКА 1948 заради намеренията на ръководителите на клуба да участват в търга за имуществото на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Най-ценният актив от имуществото е емблемата на клуба, а насроченият за 30 март търг на "Българска армия" се провали, след като представител на ЦСКА 1948 не успя да подаде оферта. Синдикът Дора Милева отказа за отвори единствената подадена оферта от ЦСКА-София и прекрати процедурата. Сега се очаква решението й дали ще остане на поста и ще насрочи нов търг или ще изпълни заканата си да подаде оставка.

"Кои са тези? Като спечелят 10 трофея, тогава може да си помислят, че имат нещо общо с ЦСКА. Какво общо имат с емблемата? Нищо не им дава право да претендират за купи, знамена, бутони и още повече за емблемата", каза Пенев пред "Тема Спорт".

"Става ми обидно от случващото се. Защо онези, които искат емблемата не ни потърсиха нас, ветераните, за да си кажем мнението. Създаденото напрежение не ме учудва. Около ЦСКА винаги е било така. Но онези от малкия клуб не спират да ме учудват. Посочете ми поне един с поне 10 мача за ЦСКА? Работата е ясна - гладни лисици се въртят около "Армията"", отсече за финал Пената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балчо

    3 1 Отговор
    Чичо пенчо гладните лисици сте ти и паро наяслата на ловешкия келеш. Я ми кажи дърт г.зобизецо колко играчи от ЦСКА има в подобието на гриша ганчев.Я си стой в мировяне и си гледай кокошките.

    Коментиран от #2

  • 2 ЕФБЕТ 19:48

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Балчо":

    А тия от измисления аматьорски отбор - поредното проектче на Домус Ага ....в коалиция с ЕФБЕТ -мафията.
    Ганчев поне помогна за спечелването на купата миналата година! По същото това време Домус се стряскаше, а Черепа не му пукаше. После обаче като видяха ,че публиката стои зад Ганчев ,създадоха си отборче ,кръстиха го "Цигани Смуче.щи на Киро Агата" и Ефбет им стана спонсорче. Да ,ама не. Публиката няма да се върже. А що се отнася до Чичо Митко - винаги ще е обичан, повече от Киро Гела ,повече от Дерманджиев и Мъри взети заедно. Не коментирам Газдовци и змии,които бяха изгонени от Армията.
  • 3 fen

    1 0 Отговор
    ТОЗИ ДЪРТАК НЕ СИ Е ИЗПИЛ ХАПЧЕТАТА ГЪЗЕТЕ СЕ ПРЕД ДЖУДЖЕТО ТОЙ ЩЕ ВИ ГО НАТРЕСЕ ДОЛНИ ПОМИЯРИ
  • 4 гларус

    0 0 Отговор
    Да каже изкуфелият като взеха купата миналата година кои бяха ЦСКА и къде са сега Тои дето не знаеше имената на футбулистите горе долу добре ,ама сега и отборите не познава
  • 5 гощо

    0 0 Отговор
    Когато чичо Митко говори може само да си записвате!!!