Last news in Fakti

7 Април, 2017 12:58 1 609 3

ЦСКА 1948 отговори на Димитър Пенев

  • пенев-
  • отговор-
  • литекс-
  • цска 1948

Вашите колко мачове имат за Литекс?, питат от клуба

ЦСКА 1948 отговори на Димитър Пенев - 1
Снимка: БТА

Ръководството на ЦСКА 1948 отговори на почетния президент на ЦСКА-София Димитър Пенев. Двата клуба продължават да водят битка кой е автентичният наследник на фалиралото дружество и вчера Пенев заяви, че не знае "кои са тези", нарече ги "онези от малкия клуб" и поиска да му бъде посочен поне един футболисти на ЦСКА 1948 с 10 мача за ЦСКА.

Шефовете на четвъртодивизионния тим не останаха длъжни и извадиха списък от 17 юноши, които имат между 60 и 250 срещи с "червената фланелка".

Ето отговора на ЦСКА 1948 без редакторска намеса:

"Армейци,
Ние от ЦСКА 1948 безкрайно много уважаваме Димитър Пенев. Уважаваме го като треньор номер 1 на България за 20-и век, като легендарен футболист на ЦСКА и като винаги усмихнат и пълен с шеги човек. Затова и приемаме последните му изявления по адрес на нашия клуб по-скоро като някаква закачка, отколкото като сериозни обвинения.

Доказан откривател на млади таланти като Пената би трябвало много добре да знае кои са повечето от нашите футболисти и къде са играли допреди няколко години. И все пак, ще изпълним молбата му да посочим поне един наш състезател с 10 мача за ЦСКА:

Герман Петров, 12 години в школата на ЦСКА, над 250 мача
Давид Стоянов, 12 години в школата на ЦСКА, над 250 мача
Георги Божилов – 11 години в школата на ЦСКА, над 240 мача
Стоян Деспотов – 9 години в школата на ЦСКА, над 220 мача
Калоян Стефанов – 9 години в школата на ЦСКА, над 200 мача
Радослав Димитров – 6 години в школата на ЦСКА, над 200 мача
Сава Савов – 5 години в школата на ЦСКА, над 190 мача
Йоан Маринов – 7 години в школата на ЦСКА, над 150 мача
Борислав Ангелов – 9 години в школата на ЦСКА, над 150 мача
Илиан Генадиев – 8 години в школата на ЦСКА, над 140 мача
Кристиян Петров – 4 години в школата на ЦСКА, над 140 мача
Никола Маджаров – 10 години в школата на ЦСКА, над 120 мача
Станислав Желязков – 7 години в школата на ЦСКА, над 120 мача
Илия Джамов – 3 години в школата на ЦСКА, над 70 мача
Спас Спасов – 4 години в школата на ЦСКА, над 60 мача
Кристиян Дяков – 4 години в школата на ЦСКА, над 60 мача
Георги Кънчев – 1.5 години в школата на ЦСКА, над 60 мача

Ние се гордеем, че отборът ни има здрав армейски гръбнак! Тези млади мъже, дали толкова години от живота си за ЦСКА, в един черен ден бяха замеряни и обиждани - не къде да е, а на Армията! Наш дълг е да им осигурим поле за изява, шанс за развитие и сърдечна подкрепа. Те го заслужават!

Надяваме се, че отговорът ни ще удовлетвори както Димитър Пенев, така и всеки друг, който има желание да научи повече за общото между нашия клуб и умишлено фалирания ЦСКА. Имената в треньорския ни екип, в лицето на Валентин Илиев, Йордан Юруков и Йордан Йорданов-Жан, дори нямат нужда от представяне и статистика.

Като за финал бихме искали на свой ред да зададем един въпрос към чичо Митко - колко мача за ЦСКА имат играчите, които се подвизават на Армията в момента и колко изиграни срещи имат същите тези футболисти за отбора на Литекс (Ловеч)?

В очакване на отговор и с уважение,

Ръководството на ФК ЦСКА 1948".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фатмак

    1 5 Отговор
    Не мога да разбера отбора на ефбет 19:48 подпомаган от Домус Ага. Тупат се в гърдите ,че при тях играели деца и юноши ,били някога в ЦСКА. Е ,това не ви прави ЦСКА драги. В ДЮШ на Армията има още такива юноши и деца,които си бяха и при старото АД. Какво има да се сравнява и говори. Я, по-скоро кажете дали наистина Вальо Илиев е имал голям кредит към една банка, и вече го няма. Вероятно не сте му събирали в кутии от привърженици парички,нали?!? А Пената го оставете- той остава легенда и всички армейци го обичаме .
  • 2 газо

    1 1 Отговор
    Какво искаш от Борис Три!?
  • 3 ГРУХ ГРУХ

    0 0 Отговор
    ПИГ tales!