Last news in Fakti

6 Април, 2017 11:26 1 108 1

Клоп след издънката: Идваше ми да повърна!

  • клоп-
  • ливърпул-
  • борнемут-
  • повръщане-
  • вина

Аз съм виновен за равенството с Борнемут, призна германецът

Клоп след издънката: Идваше ми да повърна! - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи отново култов коментар. Той обяви след ремито 2:2 срещу Борнемут, че е щял да повърне. Двата тима врътнаха реми 2:2, но определено "червените" заслужаваха победата. Домакините "подариха" първия гол на противника, но след това заслужено обърнаха. Малко преди края обаче след грешка в отбрана дойде и изравнителния гол.

"Аз съм виновен за това! Обикновено затваряш мача в един момент, особено когато имаш крехък аванс, но ние не го направихме. Честно казано в един момент ми идеше да повърна, след втория гол на противника. Ние просто трябваше да не позволим да ни вкарат второ попадение, да не говорим за първото. Ще намеря решение за това. Когато синът ти прави нещо нередно, тогава очевидно бащата е сгафил, защото не го е научил. Така стоят нещата и в случая", обяви той на пресконференцията след мача.

"Трябваше да обясня по-добре на момчетата. Лошите неща са моя отговорност, а най-добрите неща са отговорност на играчите. Мисля, че това е справедлива сделка. Определено сме разочаровани от това реми, но утре, когато погледнем към таблицата, ще видим, че имаме точка повече, което определено не е като нищо. Е, не е и като три точки".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Този сезон загубихме титлата заради слабата защита и подарени точки.
    Вглеждайки се в головата разлика на Ливърпул е очевадно , че отбора играе на топ ниво в нападение, но допуска и много голове. При добри трансфери и купуване на класни защитници отбора ще стане без проблем шампион догодина.