Last news in Fakti

9 Април, 2017 18:26 874 1

Никой не се отказва от емблемата на ЦСКА

  • милева-
  • търг-
  • участници-
  • цска-
  • емблема

Всеки желаещ да наддава трябваше да внесе капаро в размер на малко над 160 000 лв.

Никой не се отказва от емблемата на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Нито един от 4-те потенциални участници в търга за активите на ПФК ЦСКА АД не се е отказал до този момент, твърди "Тема Спорт". Всеки желаещ да наддава трябваше да внесе задатък (капаро) в размер на малко над 160 000 лв. Това бе направено от 4-ма - Гриша Ганчев, Никола Газдов, който е син на председателя на Борда на директорите на Лудогорец Теменуга Газдова, както и фирмите "Еко Депозит Солюшънс" и "Интегрис Лаб".

На самия търг на 30 март при синдика Дора Милева се яви единствено Ганчев, докато Никола Газдов бе на "Армията" с кордон от полицаи, но не влезе в сградата, срещайки отпор от фенове. Другите две фирми изобщо не се появиха на уреченото място.

Синдикът Дора Милева тогава прекрати търга под предлог, че един от участниците не е бил допуснат и сега трябва да назначи нов. Но в момента съдът изисква от нея "конкретни факти" защо е спряла провеждането на първото наддаване, след като е имало редовно входирана оферта. Тя трябва да даде обяснения до 12 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 armeec

    1 0 Отговор
    Защото Гелосания и нареди!