Last news in Fakti

14 Април, 2017 05:16 1 359 2

Хамилтън подгони рекорд на Сена

  • хамилтън-
  • сена-
  • рекорд-
  • фетел-
  • полпозишън-
  • формула 1

Британецът иска да надмине великия бразилец по спечелени поредни първи позиции

Хамилтън подгони рекорд на Сена - 1
Снимка: БТА/АР

Трикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се прицели в рекорд на идола си Аертон Сена. Англичанинът има 6 поредни полпозиции в момента, докато великият бразилец записа 8 последователни в периода 1988-89. В Бахрейн в неделя Хамилтън може да се приближи още малко до постижението.

„Всяко предимство, което можеш да спечелиш е от значение и ще ти помогне да постигнеш целта си в края на сезона“ заяви Люис, който очаква битката със Себастиан Фетел да продължи до последно.

„Сега сме равни и трябва да направя така, че да завърша пред него в следващия старт. Искам още един полпозишън. Сега имам 6 поредни, а Сена е с 8, така че трябва да го настигна“ добави той.

„Всяка малка стъпка, която можеш да направиш, дори като отбор, ще постави конкурента ти под напрежение. Доволен съм от прогреса, който правим и трябва да продължим така. Самият аз се готвя много по отношение на стартовата процедура и виждам резултатите и мога да бъда единствено доволен от това“ каза още Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Тоя голям стил вади с тия цайси от снимката :D

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Да, парите си казват думата.