Last news in Fakti

19 Април, 2017 01:00 1 195 0

Джо Харт се завръща в Англия

  • харт-
  • англия-
  • торино-
  • манчестър сити

Торино няма да успее да задържи вратаря

Джо Харт се завръща в Англия - 1
Снимка: БТА/АР

Джо Харт най-вероятно ще се завърне във Висшата лига на Англия от следващия сезон. Вратарят играе в момента под наем в Торино от Манчестър Сити и „биковете“ вече правят стъпки за договор за още един сезон.

Въпреки това според „Тутоспорт“ идеята на Торино е трудно осъществима и през лятото Харт ще се завърне на „Етихад“. Там обаче английският национал не е желан от мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола.

Така се говори, че през лятото „гражданите“ ще опитат да продадат Харт на друг английски клуб, като ще опитат да вземат около 15 млн. евро за правата на вратаря.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА