Last news in Fakti

18 Април, 2017 12:01 1 215 0

Скандал в Локо Пловдив заради черно тото

  • камбуров-
  • ераносян-
  • черно тото-
  • бойкот-
  • оставка-
  • локомотив пловдив

Камбуров и Ераносян имали търкания относно съмнения за нагласени резултати на пловдивчани

Скандал в Локо Пловдив заради черно тото - 1
Снимка: БТА

Фенове на Локо (Пд) от няколко дни коментират интересна версия за разрива, който настъпи в отбора и доведе до оставката на Едуард Ераносян. Те са убедени, че отборът е бойкотирал треньора на стадион „Георги Аспарухов" при загубата с 0:5 от Левски, а това е станало с негласното одобрение на Мартин Камбуров.

Според слуховете голмайсторът и треньора му от шампионския сезон имали търкания относно съмнения, че някои от резултатите на „черно-белите" са напомняли за времената, когато начело на клуба бе Коко Динев.

Естествено всичко това е в сферата на фенския фолклор, но е факт, че преди две години и половина Камбуров и играещият помощник-треньор Александър Тунчев бяха привиквани на разпит от полицията заради съмнения в манипулиране на мачове, припомня Gol.bg.

Голмайсторът имаше участие в букмейкърски пункт в родния Свиленград, който се управляваше от негови роднини. Ераносян пък от години е известен с пристрастията си към хазарта и дълги години играеше покер заедно Наско Сираков други известни футболни личности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА