Last news in Fakti

20 Април, 2017 00:59 1 294 0

Джак Уилшър е страшен карък

  • уилшър-
  • контузия-
  • борнемут-
  • арсенал

Халфът отново счупи крак, аут е до края на сезона

Джак Уилшър е страшен карък - 1
СнимкА: БТА/АР

Джак Уилшър ще трябва да се справя с нова сериозна контузия, след като според „Скай Спортс” има фрактура на крака. Полузащитникът на Арсенал, който играе под наем в Борнемут, е с пукната фибула на левия крак, като травмата е подобна на тази, заради която не игра през по-голямата част от миналия сезон.

Уилшър пострада в мача с Борнемут през уикенда при сблъсък с Хари Кейн, след което се оказа, че трябва да напусне игра. Първоначално се смяташе, че проблемът е в глезена, но след това се разбра, че положение по-сериозно и той отново ще трябва да се възстановява дълго време.

През този сезон футболистът записа 27 мача за Черешките, но сега отново получава сериозна контузия, след като цялата му кариера е изпълнена с подобни проблеми и пропусна твърде много мачове, като сега е много вероятно да напусне Арсенал и мнозина дори смятат, че кариерата му е под въпрос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА