Last news in Fakti

19 Април, 2017 16:29 751 0

Тери: Мога да дам още, но напускам!

  • тери-
  • челси-
  • напускане-
  • абрамович

Капитанът на Челси се обърна и към всичките си съотборници и треньори

Тери: Мога да дам още, но напускам! - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Челси Джон Тери написа специално писмо, в което се разделя с лондонския клуб, благодари на собственика Роман Абрамович, както и своите съотборници и треньори.

„С голямо вълнение потвърждавам – това е последният ми сезон като играч на Челси. За мен и моето семейство това е важно решение. Чувствам, че мога да играя още, но времето за това в Челси ще бъде ограничено и затова настъпи момент за ново предизвикателство.

Искам да благодаря на собственика на клуба Роман Абрамович. Ние, играчите, получихме възможност да реализираме своите професионални желания, а за Челси настъпи нова ера. Клубът стана един от най-успешните в света. Затова лично благодаря на Роман Абрамович и съвета на директорите, които неуморно работят, за да може Челси да се развива, както на терена, така и извън него.

Челси – това е моят живот. Благодаря на всички мои съотборници и треньори, с които бяхме заедно години наред. За мен беше чест да бъда с тях рамо до рамо в много футболни битки“, пише в писмото на Тери, публикувано на официалния сайт на „сините“.

Както е известно, 36-годишният бивш английски национал носи екипа на лондончани в продължение на 22 години. Джон Тери обяви, че напуска клуба с емоционално обръщение в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА