20 Април, 2017 12:56 1 237 1

Нова паника в автобуса на Борусия Дортмунд

  • тухел-
  • борусия дортмунд-
  • автобус-
  • монако-
  • заплаха

„Жълто-черните“ загубили реванша с Монако преди началото на мача

Нова паника в автобуса на Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БТА/АР

Играчите на Борусия (Дортмунд) се паникьосали още преди да стигнат до „Стал Луи II” в Монако за четвъртфиналния реванш от Шампионската лига (1:3). Причината за това бил нов проблем с автобуса на тима. „Жълто-черните“ трябвало да чакат 20 минути в транспортното средство, тъй като пътуването им закъсняло.

Според органите на реда това се дължало на мерки за сигурност, но футболистите на Томас Тухел били притеснени, че става дума за нова атака. Това довело до психически срив, от който тимът не успял да се възстанови и това се отразило на представянето му на терена.

Както е известно, преди седмица рейсът на Борусия беше атакуван с три бомби преди първия мач с Монако. Марк Бартра пострада и беше опериран, а германският тим загуби у дома с 2:3 на следващия ден след нападението.

"Всички бяхме в автобуса, но в последния момент ни казаха, че трябва да почакаме. Останахме там 16-17 минути, след което се опитахме да разберем причината за това. Казаха ни само, че от съображения за сигурност. Това бе най-лошото нещо, което можеше да се случи седмица след атаката. Трябваше да влезем в този мач, опитвайки се да изчистим мислите си, за да обърнем крайния изход, но само 75 минути преди началото се случи това и нямаше как да мислим за футбол. Полицията бе навсякъде около автобуса, улицата бе празна, а ние не помръднахме и с един сантиметър", сподели Томас Тухел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сдццсдц

    0 0 Отговор
    Какво кеки са съвременните футболисти. Ми да записват художествена гимнастика. Въпреки че гимнастичките са мноу по-яки пичове . Така изглежда.