Last news in Fakti

28 Април, 2017 11:48 3 387 1

Уличаващо доказателство, че Роналдо е изнасилвач?

  • изнасилване-
  • тайно споразумение-
  • платил-
  • доказателство-
  • уличава-
  • футболист-
  • кристиано роналдо-
  • роналдо

Германско списание публикува част от документ за тайно споразумение между футболиста и жертвата

Уличаващо доказателство, че Роналдо е изнасилвач? - 1
Снимка АП/БТА

Обвиненията в изнасилване срещу звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, започват да изглеждат все по-достоверни, след като германското издание Der Spiegel публикува част от документ, за който твърди, че доказва вината на футболиста.

Роналдо бе обвинен в предполагаемо изнасилване през 2009 г. в Лас Вегас, САЩ.

Der Spiegel, едно от първите издания, разровило се по случая, използва информацията, публикувана от Football Leaks. Списанието твърди, че притежава документ, който описва тайна сделка между Роналдо и изнасилената жена.

Агентът на футболната звезда Жорже Мендеш нарече обвиненията "журналистически измишльотини“, основаващи се на „неподписани документи“ от неидентифицирани страни, с което отрече да има нещо вярно в историята с изнасилването.

Въпреки това Der Spiegel твърдо застана зад своята информация и обяви, че притежава документ, разписан от нападателя на Реал Мадрид и от предполагаемата му жертва Сюзън К. В него било описано тайното извънсъдебно споразумение, което двамата подписали през 2010 г. С него португалският играч се задължавал да плати на жената 260 000 евро, а тя трябвало да си мълчи и да не разкрива какво евентуално е станало между тях.

В документа се споменава, че Роналдо използва псевдонима "Topher".

Първоначално жената искала да получи далеч по-голяма сума (990 000 евро), след това смъкнала на 660 000 евро, докато в крайна сметка двете страни успели да се споразумеят за сумата от 260 000 евро.

"Най-накрая приключихме с преговорите, след 12 часа. Разбрахме се за 260 000 евро, освен тях ще имаме дребни разходи за посредничеството, за които вече ти споменах, плюс няколко плащания на адвокатите, които сега работят по формализирането на сделката. Много пари са, но мисля, че това е най-добрият изход и изобщо не беше лесно да стигнем до него", пише в едно от текстовите съобщения, които Роналдо си разменя със своя адвокат Карлос Осорио де Кастро, който се е заел да потули нещата и редовно уведомява футболиста за развоя на събитията.

Когато тайната сделка била постигната, адвокатите на Роналдо превели въпросните пари по сметка на фирма, регистрирана на Британските Вирджински острови.

Уличаващо доказателство, че Роналдо е изнасилвач?
Снимка Der Spiegel


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТТ бой

    8 3 Отговор
    Тоя наистина ли си мисли, че за 260000€ ще спрем да го мислим, че е
    Г€№?!!