Last news in Fakti

25 Ноември, 2011 15:43 902 0

Реферът "самоубиец" с диагноза "депресия"

  • бабак рафти-
  • рефер-
  • самоубийство-
  • майнц-
  • кьолн
Реферът "самоубиец" с диагноза "депресия" - 1
Бабак Рафти ©ЕРА/БГНЕС

Адвокатът на Бабак Рафти, който опита да се самоубие преди мач от Бундеслигата през миналата седмица, обяви, че неговия клиент е страдал от сериозна депресия. Свен Менке написа в изявление днес, че докторите са поставили диагноза депресия на Рафати.

Първите симптоми са се проявилии пред около 18 месеца и оттогава са се засилили. 41-годишният рефер бе открит целия в кръв във вана в хотелската му стая два часа преди мача между ФК Кьолн и Майнц 05 миналата събота, съобщава БГНЕС. Той обаче е изписан от болницата.

Менке казва още в изявлението си, че "огромното напрежение върху него да се представя добре като съдия и натиска от страна на медиите, в комбинация със страха от това да не направи някоя сериозна грешка, са ставали все по-голям товар за неговия клиент".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА