Last news in Fakti

6 Май, 2017 18:28 1 753 0

Владинова и Тасева – господарките на многобоя (СНИМКИ)

  • невяна владинова-
  • катрин тасева-
  • художествена гимнастика-
  • многобой-
  • златен медал-
  • сребъден медал-
  • световна купа по художествена гимнастика

Двете българки спечелиха златен и сребърен медал от Световната купа по художествена гимнастика в София

Владинова и Тасева – господарките на многобоя (СНИМКИ) - 1
Снимки АП/БТА

Гикнастичката ни Невяна Владинова спечели първия си златен медал от многобой. Това стана днес по време на Световната купа по художествена гимнастика в София. Среброто пък извоюва другата ни представителка - Катрин Тасева, съобщава БНТ.

Грациозната Владинова бе изумителна и съвършенна и през трите дни от надпреварата, като събра 74.000 - 18.800 на обръч, 18.550 на топка, 18.450 на бухалки и 18.200 на лента събра сбор - което я постави на върха.

На второто място застана другата ни гордост - Тасева, която показа колебания в композицията си с обръч в първия състезателен ден и бе оценена с 16.350. За сметка на това тя се представи блестящо в композицията си с топка, което ѝ донесе 18.400. На лента Тасева получи 18.300, а на бухалки съдиите ѝ дадоха 17.400, тъй като допусна някои грешки. Оценките се оказаха достатъчни за да донесат на гимнастичката сребърния медал.

На третото място на почетната стълбичка застана представителката на Израел Линой Ашрам с общ сбор 70.300 (18.350 на обръч, 16.500 на топка, 17.550 на лента и 17.900 на бухалки).

Владинова и Тасева – господарките на многобоя (СНИМКИ)

Програмата на Световната купа в София продължава с вторите изигравания на ансамблите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА