Last news in Fakti

12 Май, 2017 09:57 963 0

Юнайтед потрепери, но ще играе финал

  • манчестър юнайтед-
  • селта виго-
  • лига европа-
  • финал-
  • фелайни-
  • гуидети

Пропуск в самия край можеше да донесе сензационната победа на Селта

Юнайтед потрепери, но ще играе финал - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед очаквано се класира за финала в Лига Европа, но това стана след голямо треперене и равенство 1:1 срещу Селта у дома. Победата с 1:0 в първата среща бе достатъчна за крайния успех.

Така тимът на Жозе Моуриньо ще играе за трофея в Стокхолм на 24 май, като освен за отличието, наградата ще бъде и влизане в Шампионската лига. Червените дяволи никога не са печелили тази надпревара.

Маруан Фелайни отбеляза важния гол за домакините, още преди 20-ата минута, с което успокои тима си. Галисийците играха добре и в края сериозно стреснаха домакините. Те вкараха и при седмото си гостуване в турнира, а в добавеното време пропуснаха и да спечелят и да се класират.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА