20 Май, 2017 10:29 6 459 2

Бивш футболист на Левски се самоуби

  • давид бистрон-
  • левски-
  • самоубийство

Давид Бистрон е сложил край на живота си на 34-годишна възраст

Бивш футболист на Левски се самоуби - 1

Ужасяващи вести от Словакия - бившият футболист на Левски Давид Бистрон е сложил край на живота си на 34-годишна възраст.

Неговият брат Даниел е потвърдил шокиращата вест пред медиите в родината на Бистрон.

Бившият защитник на "сините" се е обесил в мазето на своя апартамент и е оставил предсмъртна бележка.

Бистрон игра за Левски между 2008 и 2010 година като стана шампион на България. Той бе юноша на Баник Острава, откъдето премина в Левски. След това игра във Виктория Пилзен, с който дори бе в групите на Шампионската лига и стана шампион на Чехия.

През номеври 2011 обаче кариерата му претърпя неочакван обрат, след като бе хванат с положителна допинг проба след мач с БАТЕ Борисов. Той получи двугодишно наказание, а след като се завърна игра във втородивизионни Сигма Оломоуц.

Заради здравословни проблеми обаче Бистрон сложи край на кариерата си на 32 години. Все пак той не спря с футбола и играеше в аматьорски отбори в Швейцария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спортяга

    9 9 Отговор
    Безцелното търчане по къра за да ритнеш топка е равносилно на мозъчно самоубийство, и ефикасно убийство за тези, които го гледат!
  • 2 незнайко

    3 2 Отговор
    Дрогата не е простила ни никоя "знаменитост". До си добър футболист не е лека работа !