Last news in Fakti

22 Май, 2017 11:41, обновена 22 Май, 2017 11:43 4 085 0

Трагедия в родния футбол, самоуби се шампион с ЦСКА

  • трагедия-
  • цска-
  • шампион-
  • стефан лулчев

Стефал Лулчев е сложил край на живота си тази сутрин

Трагедия в родния футбол, самоуби се шампион с ЦСКА - 1

Бившият футболист на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) Стефан Лулчев (на снимката: втори на първия ред, до Тодор Кючуков) е сложил край на живота си. Лулчев, който е бронзов медалист с родния си черно-бял тим и шампион с червените, се е самоубил в дома си тази сутрин. Причините за нелепата кончина на 46-годишния мъж не са известни.

Стефан Лулчев е бивш централен защитник. Той е шампион и носител на Купата на България през 1997 година с ЦСКА. На 28 май, когато ще се навършат 20 години от финала за Купата срещу Левски, той вкара гол за победата с 3:1.

Това е второ самоубийство на бивш футболист от родния елит в последните дни. Наскоро край на живота си сложи бившият бранител на Левски Давид Бистрон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА