14 Юни, 2017 15:02 983 0

Кулма: Искам да оставя следа в ЦСКА

  • кулма-
  • договор-
  • цска

Колумбиецът смята да изпълни договора си с "червените"

Кулма: Искам да оставя следа в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Крилото на ЦСКА Густаво Кулма разкри, че няма никакво намерение да напуска тима това лято и иска да остави трайна следа в България. Очаква се той да се присъедини към отбора на лагера в Австрия.

"Бих желал един ден да играя за Милионариос, защото това е един велик клуб. Ще бъде чудесно, бих се радвал да се завърна в колумбийския футбол", призна Кулма пред колумбийската телевизия Win Sports, цитиран от “Тема Спорт”.

"Чувствам се добре в ЦСКА. Имам договор с клуба и искам да го изпълня, да завърша престоя си по най-силния начин и да оставя следа в България. След това вече ще мисля за още по-голям отбор", добави крилото.

"Адаптацията ми в България бе много трудна. В тази страна може да стане доста студено, а езикът е сложен. Чак когато научих английски, ми стана малко по-лесно. Нямах проблеми обаче да се приспособя към местния футбол. Темпото е много добро, има и много битка, но технически първенството отстъпва на колумбийското. Заплатите са на нормално равнище, не са много високи. И все пак, ако плаща възнаграждения като в България, колумбийски отбор би се справял доста добре в Южна Америка", разказа още Кулма.

"Имам една забавна случка от София. Тук, в Колумбия, не плащаме за паркинг. Но в България е обратното. Веднъж слязох, за да си купя храна, и когато се върнах, ми бяха сложили скоба на гумата", завърши 24-годишният колумбиец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА