Last news in Fakti

16 Юни, 2017 01:00 1 094 0

Фернандо Торес остава верен на Атлетико

  • торес-
  • атлетико мадрид-
  • оферта-
  • керетаро-
  • договор

Испанският нападател няма да ходи в Мексико

Фернандо Торес остава верен на Атлетико - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес доста изненадващо ще остане в отбора и ще парафира нов договор за още година, след като всички очакваха, че ще премине в мексикански клуб. Според испанското издание "Ас", той е отрязал доста солидна оферта от мексиканския Керетаро и в крайна сметка е решил изобщо да не мърда от "Висенте Калдерон".

От мексиканския клуб предложиха на нападателя 12 милиона евро годишна заплата и той принципно бе дал своето съгласие, но в последния момент реши, че това не е правилно.

В крайна сметка Диего Симеоне даде "зелена светлина" нападателят да удължи договора си с още година и да остане важна част от клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА