23 Юни, 2017 01:00 1 159 0

Дортмунд с ултиматум към Обамеянг

  • обамеянг-
  • вацке-
  • оферта-
  • бъдеще-
  • ултиматум

"Имаш пет седмици да решиш какво ще правиш!", заявиха от ръководството на немския тим

Дортмунд с ултиматум към Обамеянг - 1
Снимка: БТА/АР

Трансферният прозорец затваря на 31-и август и всеки желаещ промяна на клубната си принадлежност футболист разполага със 70 дни, за да си намери нов отбор. Това обаче не важи за голмайстора на Бундеслигата Пиер-Емерик Обамеянг, който не крие намеренията си да се разкара от Борусия Дортмунд.

Според списание "Шпорт Билд" изпълнителният директор на Борусия Ханс-Йоахим Вацке е заявил на габонеца, че трябва да си намери нов отбор най-късно до 26-и юли, когато тимът лети за лагера си в Швейцария.

"Ще изслушаме всяка една оферта, ако се намери клуб, който е готов да извади адекватна на неговите качества сума", отсече Вацке, който навърши 58 години във вторник.

Не е тайна, че в Дортмунд чакат оферта от поне 70 милиона евро за стрелеца си, който има договор за още три сезона. Френският ПСЖ беше готов да плати сумата, но пък се разочарова от прекалено високите финансови претенции на самия футболист, който търси годишна заплата от поне 10 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА