23 Юни, 2017 15:26 1 256 0

Фетел: Ще мисля за бъдещето, но не днес

  • фетел-
  • бъдеще-
  • договор-
  • ferrari-
  • формула 1

Германецът твърди, че се чувства отлично във Ferrari

Фетел: Ще мисля за бъдещето, но не днес - 1
Снимка: БТА/АР

Лидерът във Формула 1 Себастиан Фетел обяви, че ще мисли за бъдещето си по време на лятната пауза през август. Както е известно договорът на германеца с Ferrari е до края на годината и все още не е ясно дали ще получи предложение да остане.

Счита се, че самият Фетел е получил срок до Гран При на Италия през септември, за да обяви, дали иска да остане в отбора, като вероятно ще вземе окончателно решението си до края на август.

„Не зная дали имам краен срок да реша. Може би ще трябва да питам някого. В крайна сметка договорите започват от 1 януари до 31 декември и предполагам, че това е времето, в което мога да взема решение. В момента сме доста натоварени и има много състезания, така че по време на почивката ще имам време да помисля по-внимателно” заяви Фетел, който има аванс от 12 точки пред Люис Хамилтън.

„Сезонът е много важен за нас. Работим добре и нещата се получават, като вече виждаме резултатите от това, което започнахме още преди година. Дано това да е само началото и предстоят още много хубави моменти. Факт е, че се чувствам отлично в тима” добави германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА