28 Юни, 2017 17:56 1 910 2

ЦСКА откри грешка на УЕФА

  • цска-
  • грешка-
  • дата-
  • уефа-
  • документ

"Червените" ще разследват случая

ЦСКА откри грешка на УЕФА - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на ЦСКА разпространи съобщение, в което описва нередности в изпратените от УЕФА документи във връзка с недопускането на клуба до участие в европейските турнири. От Борисовата градина обещават да разследват случая. Както е известно, ЦСКА бе спрян от участие в Лига Европа точно преди жребия за първия предварителен кръг.

Ето съобщението на ЦСКА до феновете:
„ЦСКА беше официално уведомен за решението на УЕФА от 29 Май 2017 година на 30 Май 2017 година. Недобросъвестно разпространяваната от трети лица конфиденциална информация се съдържа в две писмени позиции на УЕФА от дати, следващи жребия, проведен на 19 Юни 2017 г. При преглед на документите става ясно, че в текста на единия документ УЕФА допуска грешка и вместо 19 Юни 2017 изписва датата 19 Май 2017 година. В нито един от двата документа текстът, съдържащ грешката, не е във варианта, разпространяван в публичното пространство. Случаят ще бъде разследван допълнително”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аяжо

    2 2 Отговор
    Да си бяхте останали Литекс, каквито всъщност сте, щяхте да играете в Европа, като отбор заел 2 място в първенството. Ама като се правите на много хитри сега ще разследвате уефа...

    Коментиран от #2

  • 2 глас народен

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аяжо":

    да ,но Литекс беше изваден за 1 г. от Агрупа