11 Юли, 2017 05:15 1 779 0

Юнайтед готви нова голяма сделка

  • хамес-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • лукаку

Червените дяволи обмислят привличането на Хамес Родригес

Юнайтед готви нова голяма сделка - 1
Снимка: БТА/АР

Английският гранд Манчестър Юнайтед приготвя нов мултимилионен трансфер. "Червените дяволи" се разбраха с Евертън за привличането на Ромелу Лукаку. Предполага се, че сумата за белгийския стрелец ще е 90 милиона паунда, което ще го превърне в най-скъпия футболист в историята на футбола.

От "Олд Трафорд" обаче нямат намерения да спират с новите попълнения. Според AS Юнайтед е близо до халфа на Реал Мадрид Хамес Родригес и сделката може да бъде обявена в следващите 48 часа.

Колумбийският национал е помолил агента си Жорже Мендеш да ускори преговорите с 20-кратния шампион на Англия, след като почти сигурно "кралския клуб" ще привлече Дани Себайос от Бетис. Цената на Хамес е между 60 и 80 млн. евро, а името му е свързвано още с Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, ПСЖ, Ювентус и Интер.

В същото време плеймейкърът на Реал Лука Модрич предупреди южноамериканеца, че преминаване на "Олд Трафорд" ще е крачка назад в кариерата му.

"Не е лесно решение да напуснеш Мадрид. Когато си тръгнеш, всичко се променя. Ти си в най-добрия отбор и тръгнеш ли си, всичко друго е крачка назад за теб. Ако ставаше въпрос за мен, щях да направя всичко, за да остана. Но нещата във футбола се променят бързо и са различни за всеки", заяви Модрич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА