10 Юли, 2017 17:29 1 852 0

Дилема пред Лудогорец и Дерменджиев

  • дяков-
  • лудогорец-
  • дерменджиев-
  • жалгирис-
  • шампионска лига-
  • състав

Проблемът свързан със Светослав Дяков

Дилема пред Лудогорец и Дерменджиев - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев има само една дилема за първия двубой с Жалгирис. Тя е свързана с халфовата линия и най-вече състоянието на капитана Светослав Дяков, пише „Меридиан Мач“.

Дяков ще е на линия за срещата, но не се знае в каква кондиция е след получената травма по време на лагера в Австрия. Ако е готов за 90 минути, до него ще играе Абел Анисе. Ако пък обаче капитанът пропусне първия сблъсък, то той ще бъде заменен от Густаво Кампаняро.

Иначе е ясно, че Хорхе Броун ще замени Ренан дос Сантос и ще запише официален дебют за Лудогорец. Георги Терзиев пък е гласен за партньор на Козмин Моци в средата на защитата.

За разлика от миналата година, когато Лудогорец тръгна в Европа без класически таран, използвайки Джонатан Кафу, то срещу Жалгирис ще стартира Кладиу Кешеру, а бразилецът ще е на крилото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА