21 Юли, 2017 04:30 1 331 3

Луис Хамилтън избира почивка в Гърция пред Формула 1

  • формула 1-
  • луис хамилтън-
  • почивка-
  • гърция

Състезателят най-после аргументира своето решение

Луис Хамилтън защити решението си да пропусне едно от големите промоционални събития на Формула 1 в Лондон. Британският автомобилен състезател заяви, че British Grand Prix, кръг от Световния шампионат на Формула 1, за момента е главният му приоритет.

Трикратният Световен шампион от Формула 1, който ще се бори за четвърта поредна победа в Силвърстоун в неделя, беше единственият състезател, който пропусна събитието на Формула 1 в сряда.

Вместо това известният пилот от тима на Мерцедес предпочете да прекара известно време с приятели в Гърция.

"Сезонът беше доста напрегнат за мен и нямах време за разпускане. Затова реших, че трябва да се подготвя по най-добрия възможен начин за предстоящия уикенд като си отпочина добре", каза Хамилтън, който трябваше да отговори на десетки въпроси относно отсъствието си, разочаровало неговите фенове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 2 Отговор
    Хамилтън върви по стъпките на Шумахер. Да видим докъде ще стигне ?
  • 2 Един

    7 1 Отговор
    Ало оправете си статията, Силвърстоун мина вече :))))
  • 3 Един

    5 1 Отговор
    Ало оправете си статията, Силвърстоун мина вече :))))