Last news in Fakti

20 Юли, 2017 10:29 881 0

Моуриньо похарчи над 100 млн., но иска още

  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо-
  • селекция-
  • трансфери

Специалния е хвърлил око поне на още двама играчи

Моуриньо похарчи над 100 млн., но иска още - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похарчи над 100 милиона паунда за трансферите на Виктор Линдельоф и Ромелу Лукаку, но все още не е напълно доволен от пазара до момента и иска още поне двама нови играчи.

Специалния “плати” 90 милиона за белгийския стрелец на Евертън и 30.75 милиона за халфа на Бенфика, като все по-усилено се говори, че иска да привлече Иван Перишич от Интер (за около 50 милиона) и един дефанзивен халф от световна класа.

“Винаги искаме повече и повече, винаги има какво да подобряваме в състава си. Ще бъде трудно, не обвинявам никого, но просто искам още играчи. Вижте какво прави Евертън - те се справят отлично на трансферния пазар и привличаха много нови футболисти още преди да получат парите за Лукаку. Милан постоянно купува и купува, и то без да се разделя с някои от играчите си. Трудно ще е да вземем още двама правилни за нас футболисти, но все пак има още време до края на пазара”, коментира Моуриньо в интервю за ESPN.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА