21 Август, 2017 13:28 1 515 0

Изгониха Мбапе от тренировка на Монако

  • мбапе-
  • раджи-
  • тренировка-
  • бой-
  • монако

Звездата на тима се сби със съотборника си Андреа Раджи

Изгониха Мбапе от тренировка на Монако - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Монако Килиан Мбапе е бил отстранен от тренировките на тима след конфликт със съотборник, информира „Екип“. Според авторитетното френско издание по време на тренировка на 15 август 18-годишният нападател се е сдърпал с италианския национал Андреа Раджи.

След това треньорският щаб на „монегаските“ е отстранил Мбапе от заниманията на тима. Както е известно, обстановката около френския национал в последните дни е доста напрегната заради очаквания трансфер в ПСЖ. Според френските медии парижани са готови да платят 190 милиона евро, а ръководствата на Монако и столичния клуб вече са се договорили за сделката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА