21 Август, 2017 16:36 2 196 6

Люис: Макгрегър - Мейуедър ще е някакъв фарс!

  • люис-
  • мейуедър-
  • макгрегър-
  • бокс-
  • мач-
  • фарс

Боксовата легенда не е впечатлен от мача, който двамата ще изиграят помежду си

Люис: Макгрегър - Мейуедър ще е някакъв фарс! - 1
Снимка: БТА/АР

Боксовата легенда Ленъкс Люис за пореден път оплю считания за мегасблъсък боксов мач между бившия световен шампион Флойд Мейуедър и ММА звездата Конър Макгрегър. Люис заложи категорично на все още непобедения Мейуедър и предвиди неочаквано поведение от страна на ирландеца.

"Какъв мач е това? Единият не е боксьор, за какво говорим? По-скоро фарс за много пари, които да задоволи феновете. Сигурно всеки се пита какво ще прави Макгрегър, ако не може да удари Мейуедър. Сигурно ще го изрита, не знам. Не бих гледал мача, освен ако не съм на работа, за да го коментирам", призна легендата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Thrace

    4 25 Отговор
    Този черен негър да не приказва глупости а да гледа мача защото Макгрегър ще го спука

    Коментиран от #2, #5

  • 2 така е

    26 0 Отговор

    До коментар #1 от "Thrace":

    На бокс няма начин, а кое по правилата на ММА тогава черньото няма никакъв шанс. За съжалени е прав, чиста проба шоу за мнооооого пари.
  • 3 Анекдот

    12 1 Отговор
    И аз съм изумен от надеждите на заблудените, че МакГрегор има някакъв шанс СРЕЩУ НЕПОБЕДЕН ШАМПИОН в бокса! Всички ли са пияни и наядени със салата от халюциногенни гъби?! - Мейуедър с гръб да се бие ще пребие тоя татуиран ирландски псевдочалгар! Кое е интересното в мача? Идеята е прекрасна и я приветствам - нека има такива мачове ама ЕДИНИЯ РУНД ПО ПРАВИЛАТА НА БОКСА, А ДРУГИЯ ПО ПРАВИЛАТА НА ММА!!!! Ако ще и по правилата на шахмата да е третия - винаги ще се кефя на такова шоу ама сега... Мейуедър трябва да го пуснат с 3 промила на ринга и едната ръка да му е вързана зад гърба, за да има шанс ирландеца да дочака гонга на 2-я рунд!
  • 4 Лост

    6 0 Отговор
    Тоз със всичките пари дето има, да беше да си тури един зъб!
  • 5 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Thrace":

    Ти май си от тия с гъбите...
  • 6 ААА

    0 1 Отговор
    Логично е Мейуедър да спечели по точки , той е уникален шампион и това е неговата игра, но има сериозни шансове за Макгрегър. Шотландеца има "голямо сърце" ,много от битките си е спечелил ,обръщайки загубени мачове , и когато е отнесъл много бой,и именно с боксовите си умения. Умее да удря бързо, точно,и здраво,и ще превърне двубоя в битка.Очаквам да се нахвърли с първият гонг ,и ако може да изненада с канонада от тежки удари,притискайки го към ъгъла, без мисъл за защита, и без това тя трудно ще му се получава в разиграванията. Често се случва "навитата пружина" на волята ,да отнесе и опита и рутината.