Last news in Fakti

22 Август, 2017 13:25 1 052 1

Ново разследване за уговорен тенис мач

  • разследване-
  • черно тото-
  • тенис-
  • долгополов-
  • монтейро

Двубоят между Александър Долгополов и Тиаго Монтейро беше обявен за подозрителен

Ново разследване за уговорен тенис мач - 1
Снимка: atpworldtour

Антикорупционното звено на световния тенис (TIU) е решило да обърне специално внимание на срещата от 1-ия кръг на турнира в Уинстън-Салем между Александър Долгополов и Тиаго Монтейро.

Двубоят бе спечелен по категоричен начин от бразилеца, който се намира на 51 позиции зад украинския си опонент. Монтейро се наложи над Долгополов с 6:3, 6:3 за едва 55 минути.

Другото странно около двубоя са били коефициентите за победа на тенисистите. За успех на Долгополов той е бил 1.25 срещу 4.00 за Монтейро. Непосредствено преди мача те се обръщат и без видима причина фаворит става световният №114.

Говорител на TIU заяви в понеделник, че се извършва оценка на мача, като същевременно подчерта, че все още не става дума за официално разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    4 0 Отговор
    Ха, ще се сетите. Този смешник, заедно с Фонини, са най-големите фиксатори в тениса!