23 Август, 2017 11:27 2 531 0

Макгрегър: Не забравям миналото си!

  • макгрегър-
  • мма-
  • ufc-
  • условия-
  • тренировки-
  • минало

"Тренирах в зала с пробит покрив, събирахме дъждовната вода в кофа", заяви ирландецът

Макгрегър: Не забравям миналото си! - 1
Снимка: БТА/АР

ММА звездата Конър Макгрегър благодари на Световната бойна организация UFC за перфектните условия, които му е предоставила за подготовка преди мача с Флойд Мейуедър. Ирландецът се похвали с добра физическа и тактическа подготовка, както и с добро отношение към него и семейството му, но подчерта, че никога няма да позволи лукса да го заслепи.

"Нека обаче тези, които ме упрекват за лукса, в който живея в момента, не забравят откъде съм тръгнал. Защото аз не го забравям. Няма как да го направя.

Все още помня надупчената като швейцарско сирене зала, в която тренирахме като тийнейджъри. И как слагахме една от кофите в помещението в средата на ринга, за да не капе вода на настилката. Заобикаляхме кофата и продължавахме да тренираме.

Така че на критиците ми само мога да им пожелая да... гледат мача. Защото аз ще спечеля! Заради миналото, заради настоящето и заради бъдещето", закани се Макгрегър преди битката в събота срещу неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА