25 Август, 2017 12:57 1 149 0

Херо доволен от Лудогорец, но не и от съдията

  • херо-
  • лудогорец-
  • судува-
  • съдия-
  • грубост-
  • лига европа

"Класирахме се заслужено, противникът играеше много грубо на моменти", заяви треньорът на "орлите"

Херо доволен от Лудогорец, но не и от съдията - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо не скри задоволството си от класирането на тима за груповата фаза на Лига Европа. "Орлите" направиха 0:0 като гост на Судува и с общ резултат 2:0 продължават напред в турнира.

"Това беше един турнирен мач. Направихме тактически промени. Искахме да вкараме фалшив нападател в лицето на Вандерсон и чрез бързите нападатели да търсим изненада от втори план", каза Херо веднага след мача.

"Съдията за голямо съжаление позволи груби действия на този футболист Керла от Судува, който бе за 3-4 жълти картона. В крайна сметка - целта е изпълнена. Те имаха огромно ръстово превъзходство и когато съдията позволява да действат по-грубо, им се получава. Но смятам, че ние се класирахме заслужено.“

"За трансфери могат да отговорят собствениците. На мен ми се иска да има допълнителни попълнения. С 16-17 налични играчи ще ни бъде трудно. Знам, че до края на трансферния прозорец искаме да вземем още един-двама души, надявам се на това. Анисе е изключително ценен и се надявам да остане поне до Нова година.“, добави Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА