4 Септември, 2017 12:28 1 012 0

Модрич: На ФИФА не им пука за играчите

  • модрич-
  • фифа-
  • дъжд-
  • терен-
  • хърватия-
  • косово

Хърватският национал нападна футболната централа заради мача с Косово

Модрич: На ФИФА не им пука за играчите - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на националния отбор на Хърватия Лука Модрич критикува ФИФА заради световната квалификация с Косово, която започна в събота, но заради поройния дъжд беше прекъсната и след това се доигра в неделя.

Срещата започна в събота, но в 27-ата минута беше прекратена и довършена в неделя след обяд. Както е известно, Хърватия измъкна победата с 1:0.

„В петък вечерта ни казаха, че мачът няма да бъде игран в събота. Затова си легнахме по-късно. Сутринта ни събудиха рано-рано. Все едно сме в армията! Оказахме се недостатъчно подготвени за срещата. ФИФА показа, че не се вълнува от състоянието на футболистите. Единствено я интересува срещата да се играе. Теренът в събота беше отвратителен. Това обаче не вълнуваше никого. Ако във ФИФА ги беше грижа, щеше да отложат мача ни с Турция за сряда.

Не исках да играя в събота. Съдията ми каза, че е против мачът да започне. За тези 20 минути, които бяхме на терена, имаше много моменти за едно забавно домашно видео. Това не е сериозен футбол“, коментира Модрич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА