4 Септември, 2017 13:59 1 578 0

Жената на Рууни му бие шута

  • рууни-
  • манчестър юнайтед-
  • съпруга-
  • изневери-
  • пияство

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед е пред окончателна раздяла със съпругата си

Жената на Рууни му бие шута - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Евертън Уейн Рууни отново е в центъра на скандал, като и този път става дума за неговите алкохолни и сексуални пристрастия. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед е пред окончателна раздяла със съпругата си Колийн, която е бременна от него за четвърти път.

Поводът е поредната изневяра на Рууни, който беше спипан да шофира пиян в компанията на Лаура Симпсън, която в последствие разказа пред таблоидите на Острова за любовните си игрички с Уейн.

Самата Лаура е самотна майка. Преди дни тя се регистрирала в сайт за запознанства, където посочила, че търси мъж, който да я издържа с детето й. Изискването й било да взима поне 6000 паунда месечно.

Това не е първа забежка на Рууни. В началото на годината пък Джейн Томпсън - проститутката, с която Уейн изневери, разкри размера на мъжествеността му. 27-годишната бивша жрица тогава говори надълго и нашироко за аферата й с футболиста. Тя разкри дори интимни подробности като това колко е голям пенисът на нападателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА