12 Септември, 2017 14:33 960 1

Зидан чел конско в съблекалнята на Реал

  • зидан-
  • конско-
  • самочувствие-
  • увереност-
  • реал мадрид

Французинът недоволен от прекалената самоувереност в Реал Мадрид

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е провел отрезвяващ разговор с футболистите си след равенството с Леванте, пише „Марка“. Вторият пореден двубой, в който Белите не успяха да спечелят, ги оставиха на 4 точки от Барселона и французинът изобщо не е останал доволен.

Изданието разкрива, че наставникът е предупредил играчите, че действат твърде самоуверено и трябва да бъдат по-внимателни и концентрирани.

Още на галавечерта на УЕФА в Монако Зидан призова футболистите си да бъдат здраво стъпили на земята, което явно не се случва след серията успехи и многобройните отличия спечелени през последната година и половина.

Специалистът очаква бърз отговор в Шампионската лига и въпреки че няма да му е приятно Реал да е в ролята на догонващ в първенството рано-рано през кампанията, не смята да променя философията си и ще продължи да прави ротации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    2 2 Отговор
    Мачкай, Зизу!