Last news in Fakti

15 Септември, 2017 16:40 1 010 0

Белчев: Все едно ЦСКА винаги е домакин

  • белчев-
  • цска-
  • черно море-
  • фенове-
  • домакинство

"Феновете винаги са зад нас", заяви наставникът на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред cska.bg преди отборът да замине на лагер. След утрешния двубой от IX кръг на Първа лига срещу Черно море във Варна, тимът ще остане на лагер до гостуването на Несебър в мач за Купата на България във вторник.

В състава няма контузени футболисти и всички са амбицирани да запишат две победи в предстоящите важни сблъсъци. Относно мача с Черно море Белчев сподели, че ЦСКА трябва да направи така, че противникът да се съобразява с нашата игра.

Стамен Белчев е категоричен, че в никакъв случай няма да има подценяване на Несебър и армейците ще подходят с необходимия респект към мача. Специалистът заяви, че мачовете за Купата са най-краткият път към спечелването на трофей и квота за евротурнирите, така че ЦСКА ще направи всичко възможно да триумфира с Купата на България.

"Където и да отидем - все едно играем пред собствена публика. Благодарим на феновете, всички оценяваме тяхната подкрепа", заяви Белчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА