Last news in Fakti

21 Септември, 2017 01:00 1 189 0

Kасано: Дибала никога няма да бъде като Меси

  • меси-
  • касано-
  • дибала-
  • сравнение

"Лео е №1 в историята и само Кристиано се доближава до него", отсече италианецът

Бившият италиански национал Антино Касано призова сравненията между Пауло Дибала и Лионел Меси да бъдат прекратени.

"Дибала? Той никога няма да бъде като Меси. Лео е най-добрият футболист в историята и само Кристиано Роналдо се доближава до него. Не можеш да сравняваш един страхотен футболист с нещо недостижимо", коментира Касано.

"Това не означава да се отнеме нещо от Дибала, той много прилича на Винченцо Монтела. Силен е, интелигентен и вкарва много голове. Но Меси е нещо различно", добави Касано, който носеше екипите на Рома, Сампдория, Милан и Реал Мадрид.

Както е известно, асът на Юве Пауло Дибала беше гласен за ново попълнение на Барселона през лятото, но двата клуба не успяха да постигнат съгласие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА