Last news in Fakti

28 Декември, 2011 09:49 891 0

Виетнам с национален треньор българин

  • виетнам-
  • иван-
  • колев-
  • индонезия-
  • мианмар
Виетнам с национален треньор българин - 1
Снимка: goal.com

Националният отбор на Виетнам наистина може да бъде с български треньор, но това няма да е Христо Стоичков. Бившият селекционер на младежкия ни тим Иван Колев е един от вариантите за наставник на азиатската държава, която по икономически растеж надмина дори Китай.

Колев e доста известен по тези географски ширини след като води представителните тимове на Индонезия и Мианмар. Последният му отбор там бе индонезийският “Сривинаджия”, където успя да спечели купата и суперкупата на страната.

“По принцип казах, че нямам нищо против да бъде разгледана и моята кандидатура”, каза за “24 часа” самият Иван Колев.

Kакто е известно, за треньор на Виетнам бе спрягано името на Христо Стоичков, но явно ръководството на футбола в азиатската страна се е насочило в друга посока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА