Last news in Fakti

11 Октомври, 2017 05:16 991 0

Хайнкес: Хамес е в трудна ситуация

  • хайнкес-
  • хамес-
  • байерн мюнхен-
  • ситуация

"Не говори немски и не е свикнал с германския футбол", обобщи треньорът на Байерн

Новият-стар треньор на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес призна, че офанзивният полузащитник Хамес Родригес има проблем. Както е известно, колумбийският национал обмисля завръщане в Реал Мадрид, чиято собственост е все още. Той свиква трудно с живота в Германия, а за капак е недоволен от уволнението на Карло Анчелоти, с когото работеше и в редиците на "белия балет".

Договорът за наем между Байерн, Реал и Хамес е до лятото на 2019 година, но има вероятност да бъде прекратен преждевременно.

"Хамес Родригес не говори немски език, а германският футбол е много различен от този в Южна Америка. За млад футболист като него това е трудна ситуация. Но той трябва да знае, че може да разчита на мен, защото харесвам играчи с талант, а той го има в изобилие. Гледал съм негови мачове за Реал, но не го познавам лично. Ще говоря с него, когато се завърне и ще му дам съвети", коментира 72-годишният специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА