10 Октомври, 2017 17:58 1 707 0

Ник Кирьос с нова грандиозна изцепка (ВИДЕО)

  • кирьос-
  • тенис-
  • шанхай-
  • джонсън-
  • демонстрация-
  • изцепка

Австралиецът напусна демонстративно мача си с Стив Джонсън

Австралийската тенис звезда Ник Кирьос отново показа сприхавия си характер по време на тенис турнира от сериите “Мастърс” в Шанхай. Той демонстративно напусна корта след края на първия сет (6:7(5)) и предаде победата на Стив Джонсън, като скандалното му поведение бе провокирано от недоволството от съдията на стола Фъргъс Мърфи.

Любопитното е, че всичко това се случва само година, след като АТР извади от световния тур Кирьос за почти същата причина отново в Шанхай. Тогава той бе инструктиран да започне консултации със спортен психолог, като сега не е ясно каква реакция ще последва от ръководните органи в мъжкия тенис.

22-годишният талант получи две официални предупреждения (точка за съперника) от съдията на стола за бурни протести. Камерите уловиха как още по време на тайбрека Кирьос споделя с антуража си на трибуните, че ще напусне корта, ако загуби първия сет - което и се случи. Кирьос тъкмо бе загубил дълго разиграване при 4:2 в своя полза в тайбрека, когато направи обещанието към щаба си, а протестите му срещу съдията на стола бяха основно за липсата на контрол на шума от трибуните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА