Last news in Fakti

13 Октомври, 2017 01:00 982 0

Йозил все по-близо до нов договор с Арсенал

  • йозил-
  • арсенал-
  • договор-
  • агент-
  • преговори

Германецът може и да остане при Артилеристите

"Преговорите за новия договор на Месут Йозил с Арсенал вървят добре", обяви агентът на германеца.
Контрактът на халфа изтича в края на кампанията и от януари той ще може да преговаря с други клубове, ако не преподпише. От Арсенал обаче явно правят опити да го задържат и изглежда, че има развитие в добра посока за лондончани.

„Йозил иска да играе ще две или три години във Висшата лига. Разговорите ни с Арсенал продължават и се развиват позитивно” коментира представителят на играча Еркут Согут, с което даде надежди, че до споразумение може да се стигне.

Йозил за последно игра на 25 септември срещу Уест Бромич, след което получи контузия и пропусна и последните мачове на Германия. Засега е малко вероятно да се завърне срещу Уотфорд в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА