Last news in Fakti

13 Октомври, 2017 05:15 1 029 0

Мюлер: Ние сме виновни, а не Анчелоти

  • мюлер-
  • анчелоти-
  • защита-
  • цели-
  • байерн мюнхен

Германският национал изненадващо защити бившия си наставник

Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер защити уволнения от баварците треньор Карло Анчелоти, който беше заменен от Юп Хайнкес. Германският национал беше сочен за един от петимата виновници за разкарването на Карлето, но сега се изказа в подкрепа на италианеца.

"Голяма част от нашите трудности напоследък се дължат на отбора, който играе на терена и не се представя според очакванията. Ние трябва да бъдем реалисти и да не превръщаме Карло Анчелоти в изкупителна жертва", отсече Мюлер.

"Трябва да сме много внимателни по отношение на поставените цели. Няма как веднага да заиграем футбол от друга галактика. Със сигурност ще има мачове, в които хората пак ще бъдат критични към нас", добави световният шампион.

Изказваният на Мюлер идват дни след като той заяви, че след смяната на Анчелоти с Хайнкес най-после баварците ще тренират добре...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА