12 Октомври, 2017 12:57 1 265 0

Стефанов: Около националния се въртят некадърници

  • стефанов-
  • национален отбор-
  • младежи-
  • некадърници

"Хубчев и Стойков трябва да останат", добави шефът на Славия

Членът на Изпълкома на БФС и президент на Славия Венцеслав Стефанов се изказа остро срещу селекционерите на младежкия и юношеския тим до 17 години Антони Здравков и Викторио Павлов. Босът на “белите” обаче застана твърдо зад треньора на мъжете Петър Хубчев.

“Хубчев трябва да остане. С изключение на него и селекционерът на юношите до 19 години Ангел Стойков всичко трябва да се изрине. Марчо Дафчев е отскоро с 15-годишните и трябва първо да поработи, за да го видим".

"Ако сложа моя администратор в Славия Кольо Янкулов, който от толкова години е във футбола, ще се справи по-добре от Викторио Павлов и Антони Здравков”, категоричен е Стефанов.

Според него проблемите с младежите са и заради отпадането на правилото задължително в мачовете от Първа лига да играят футболисти до 21 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА