26 Октомври, 2017 10:01 644 0

Ювентус не прости на СПАЛ

  • ювентус-
  • спал-
  • бернардески-
  • дибала-
  • игуаин-
  • куадрадо

"Бианконерите" размазаха противника си с 4:1

Италианският хегемон Ювентус записа втора поредна победа в Серия "А", след като в мач от 10-ия кръг победи с 4:1 у дома новака СПАЛ.

Шампионите поведоха набързо с 2:0 с великолепни голове на Федерико Бернардески (14) и Пауло Дибала (22), но в 34-ата Андреа Палоски намали. В началните минути на второто полувреме гостите изненадващо бяха по-активни и техен гол за засада беше отменен, благодарение на системата за видео повторения. След този момент Юве рязко вдигна оборотите и стигна до нови две попадения, дело на Гонсало Игуаин (65) и Хуан Куадрадо (70), за да доиграе мача спокойно.

С успеха "бианконерите" събраха 25 точки и изостават с 3 т. от лидера Наполи и на 1 т. от втория Интер. В събота Ювентус гостува на Милан, като дербито е от 19.00 часа наше време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА