Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 01:01 2 330 6

Предизвикват най-добрите български бойци

  • мма-
  • бойци-
  • турнир

Победителят в Турнира ще получи 1000 лв. премия

Най-зрелищното събитие в ММА средите у нас – Spartacus (SFC6), ще се проведе в столичната зала „Арена Армеец“ догодина. Турнирът се завръща на 13 януари 2018 г. с шестото си издание, на което ще бъдат показани над 15 двубоя в стил ММА и К1.

В рамките на шестото издание на Spartacus ( SFC6) ще бъде включен под картата турнир между клубове от страната, за което всеки от тях ще трябва да излъчи участник в категория 70 кг, който да представя клуба. Срещите ще са по semi-pro правила и резултатът от тях ще бъде включен в статистиката на Sherdog в графа Аматьорски срещи.

Победителят в Турнира ще получи 1000 лв. премия, като сума от 1000 лв ще получи и клубът, който той представлява. Освен това президентът на Combat Promotion Георги Анадолов ще предложи на победителя профи договор и възможност да направи своя дебют при следващото издание на SFC.

„С Турнира искаме да излъчим най-добрия клуб по ММА в България, като в същото време това ще се случи пред цялата световна публика на бойните спортове и ще бъде излъчено по телевизиите. Последното събитие, което организирахме на площад Батенберг в София, беше наблюдавано на живо от 1 600 000 човека в Европа, Америка и Азия“, обявиха от Combat Promotion.

Combat Promotion се обръщат към всички клубове по бойни изкуства в България с предложението да излъчат достатъчно добър боец, който да ги представлява на големия спортен форум Spartacus (SFC6).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извън закона

    31 0 Отговор
    Евала за наградата 1000 лв за да те спукат от бой,ще има яко желаещи за тая награда.Шампиона може да си купи къща(в село)или кола(Лада) след турнира и да си оправи живота )))
  • 2 некойси

    11 1 Отговор
    Това изглежда е турнир където селските биячи могат да отидат да упражняват уменията си, вместо да се бият по селските дискотеките, а даже и пари ще им дадат, аз съм за!
  • 3 Варна

    4 0 Отговор
    Това е някаква шега! - 1000лв за първо място...
    Датата не трябва да е 13 януари, а 1 април!
    Не знам како чакват да имат претенции за някаква изключителност на турнира с подобен награден фонд.
    -Да вървят при Боцко да ги финансира! -Винуто има откраднати няколко милиарда според последните медийни проучвания. Хиляда лева ... - .аси великият стимул !
  • 4 Патриот

    4 0 Отговор
    С тия пари истински боец не може храната за месеца да си купи... нито медицинските услуги клед мача.
    Някой пак иска да прибере бързи пари без много разходи.
    Що за награда?
    Нещо като награда за съревнование за програмисти - награда 50лв.
    Тук обаче има награда и аз клуба 1000лв, т.е. треньора може да натисне някой будала да влезе в ринга за рекламата.
    Щото ако чакаме на гози награден фонд...
  • 5 оня същия

    0 0 Отговор
    въдичка за селски пръчки
  • 6 Капитана

    0 0 Отговор
    Анадолов,отново иска да си направи добър Пиар на чужд гръб.Човека иска да обере парсата и да даде смешните 1000 лв. на победителя и на клубът му.Голям смях пада с тази организация.Не могат ли най накрая Българите да проумеем,че не трябва да сме толкова наивни и да се оставяме на всеки да ни клати.Анадолов,като е толкова голям промоутър,защо не си прави турнирите в Германия,Холандия,САЩ, и т.н.други развити страни и там да дава само че по 1000 евро за победителя.Стига с глупостите,това е под достойнството на който и да е било организатор за силов боен спорт да дадеш премия от 1000 лв.