Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 13:58 907 0

Аоияма с първа загуба във Фукуока

  • аоияма-
  • окинуми-
  • сумо-
  • турнир

Българският сумист отстъпи на Окинуми

Българският сумист отстъпи на Окинуми. Българският сумист Даниел Иванов записа първа загуба на турнира по сумо във Фукуока, след като отстъпи на маегашира-12 Окинуми. Аоияма, който се състезава на ноемврийския турнир с ранг маегашира-11, вече е с баланс от един успех и едно поражение, след като в неделя надви Икиой.

Българинът загуби във втория кръг с хватката йоритаоши, а във вторник ще се изправи срещу маегашира-10 Кайсей, с който са с равни показатели.

Единадесет сумисти започнаха турнира с по две победи, като сред тях е и великият шампион Хакухо. На обратния полюс е йокодзуна Харумафуджи, който загуби два пъти. Кисеносато пък е с баланс 1-1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА