Last news in Fakti

15 Ноември, 2017 16:24 1 518 0

Дерменджиев: Бих станал треньор на Левски

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • левски-
  • треньор-
  • национален отбор

Бившият треньор на Лудогорец не отхвърли възможността да застане начело на "сините"

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев не отхвърли възможността да застане начело на Левски в близко бъдеще. Ето какво каза Дерменджиев пред "Sportal":

"Дали бих поел Левски някога? Във футбола никога не трябва да казваш никога. Същото важи и за Лудогорец, и за националния тим - никога не казвай никога. Трябва да призная обаче, че за момента имам желание да работя в клубния футбол. Разбира се, че следя националния отбор".

"Смятам, че БФС направи много добър ход с привличането на Петър Хубчев за селекционер и с продължаването на неговия контракт. Петьо върши много добра работа с националите. Да се надяваме на по-лек жребий за европейското първенство. Пожелавам успех и класиране на тима", заяви Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА